‘Heel Holland Bakt’-duo maakt nieuw programma

Foto: Elvin Boer / MAX

Sinds 2019 ontdekt ‘Heel Holland Bakt’-duo André van Duin en Janny van der Heijden verschillende gebieden in Nederland met een bootje vanaf het water in hun programma ‘Denkend aan Holland’. Binnenkort maken ze voor het eerst ook een wintereditie, waarin ze door Zwitserland zullen gaan treinen.

Deze krijgt de toepasselijke titel ‘Denkend aan Zwitserland’ mee. In Veronica Magazine legt hun vaste regisseur uit waarom de twee zo goed werken op het scherm.

“De chemie tussen Janny en André is natuurlijk onmiskenbaar”, zegt die. “Er zit bij hen een soort vanzelfsprekendheid in, die het aantrekkelijk maakt om te kijken”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.