28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

‘Gravinfluencer’ Eloise wil een zo normaal mogelijk leven leiden

Foto: NLBeeld

Hoewel ze koning Willem-Alexander en koningin Máxima mag aanspreken met ‘oom’ en ‘tante’, en dus ook weleens bij hen op de thee mag om een familieverjaardag te vieren, doet Eloise van Oranje – de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien er alles aan om een zo normaal mogelijk leven te hebben én te houden.

En daarbij durft ze volgens Party, gemakshalve, haar koninklijke afkomst weleens te vergeten. “Ik deed ooit mee aan ‘Jachtseizoen’ van StukTV. Superleuk, maar ik ging er zo in op, en zat zo vol adrenaline, dat ik in die aflevering heel veel aan het schelden was. Vervolgens kreeg ik DM’s van heel wat mensen die dat niet leuk vonden omdat hun kinderen ook aan het kijken waren”, vertelde Eloise daar eens zelf over. 

“Zelfs mijn moeder zei er iets van: ‘Leuk Elo, maar dat gevloek had wel iets minder gekund.’ Tja, zoiets gebeurt in het moment en ik vind dat ik die verantwoordelijkheid dan best een beetje mag loslaten. Ook omdat ik nooit iets echt onverantwoordelijks zou doen”, besluit de jonge, koninklijke influencer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Drukke tijden voor Martien Meiland

Next Article

 Deze wijze les heeft Leontine Borsato geleerd

You might be interested in …

Showbiss.nl