Deze wijze les heeft Leontine Borsato geleerd

Leontine Borsato (Liz)

Sinds de breuk met haar ex-man Marco heeft Leontine Borsato hard aan zichzelf gewerkt. Dat vertelt een ingewijde van de actrice en presentatrice aan het weekblad Story.

Na meer dan twintig jaar te zijn samen geweest met de zanger, moest ze er naar verluidt aan wennen om weer op eigen benen te staan. Zeker ook nu haar drie kinderen hun eigen leven leiden en haar niet meer dagelijks nodig hebben.

De afgelopen tijd heeft Leontine dan ook een wijze les geleerd, aldus diezelfde ingewijde. “Het belangrijkste wat ze heeft geleerd, is dat haar geluk niet meer van anderen afhankelijk is”, laat die optekenen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.