25/02/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Gravin Eloise is verliefd!

Brunopress.nl

De Duitse pers dacht onlangs nog een flinke primeur beet te hebben toen gravin Eloise van Oranje in Berlijn gearmd over straat liep met een jongeman van ongeveer haar eigen leeftijd. Ze waren er immers zeker van dat het hier om Eloises nieuwe vriendje ging.

Maar Nederlandse media kwamen er bij het zien van die foto’s al snel achter dat het hier om podcastmaker Robbert Rodenburg ging, al jaren een zeer goede vriend van de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. En een vriend die zich bovendien meer aangetrokken voelt tot personen van hetzelfde geslacht volgens Party.

Maar dat betekent niet dat er niemand heel bijzonder is in het leven van de ‘gravinfluencer’. Afgelopen zomer werd ze op de Groene Draeck, het zeiljacht van haar oma prinses Beatrix gefotografeerd in het gezelschap van een nog onbekende jongeman die wél haar vriendje zou zijn. Dat werd toen ook bevestigd door Eloises manager: “Ze zijn heel gelukkig samen, maar hij kiest ervoor om verder uit de media te blijven”, klonk het toen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit is de grote droom van Peter Koelewijn

Next Article

Vroegere huisvriendin: “Dan wil ik een baksteen door Maxime Meilands ruit gooien”

You might be interested in …

Showbiss.nl