20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Gordon heeft wat te ‘vieren’

Foto: William Rutten/SBS6

Zanger en tv-presentator Gordon blijft het nieuws beheren. De voorbije weken en maanden haalde hij meermaals de magazines met zijn veelbesproken blitzrelatie met de bijna 25 jaar jongere Australiër Gavin Rozario en hun nog sappigere, knetterende breuk.

Helaas blijft de ellende voor Gorden niet beperkt tot enkel een gebroken hart. Hij zou volgens Party immers ook onenigheid hebben met zijn werkgever John de Mol. Die zou de presentator ‘op het strafbankje’ gezet hebben omdat hij naar eigen zeggen te veel commentaar had op wat er in zijn ogen allemaal niet goed ging bij Talpa.

Gelukkig voor Gordon hoeft die straftijd niet al te lang meer te duren. Eind dit jaar loopt immers zijn miljoenencontract bij Talpa af en gezien de omstandigheden ziet het er niet naar uit dat daaraan nog een verlenging wordt gebreid. Iets waar Gordon allerminst rouwig om is: Tegenwoordig schreeuwt hij van de daken “de vlag te zullen gaan uithangen” wanneer het zover is. Of dat zo verstandig is, is echter nog maar de vraag: John de Mol kennende vergeet én vergeeft hij zo’n uitspraak niet licht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit speelt Eva Jinek parten tijdens haar talkshow

Next Article

Máxima wilde ook haar zusje Inés naar Nederland halen

You might be interested in …

Showbiss.nl