Gordon heeft wat te ‘vieren’

ByLisa Paulussen

18/05/2023
Foto: William Rutten/SBS6

Zanger en tv-presentator Gordon blijft het nieuws beheren. De voorbije weken en maanden haalde hij meermaals de magazines met zijn veelbesproken blitzrelatie met de bijna 25 jaar jongere Australiër Gavin Rozario en hun nog sappigere, knetterende breuk.

Helaas blijft de ellende voor Gorden niet beperkt tot enkel een gebroken hart. Hij zou volgens Party immers ook onenigheid hebben met zijn werkgever John de Mol. Die zou de presentator ‘op het strafbankje’ gezet hebben omdat hij naar eigen zeggen te veel commentaar had op wat er in zijn ogen allemaal niet goed ging bij Talpa.

Gelukkig voor Gordon hoeft die straftijd niet al te lang meer te duren. Eind dit jaar loopt immers zijn miljoenencontract bij Talpa af en gezien de omstandigheden ziet het er niet naar uit dat daaraan nog een verlenging wordt gebreid. Iets waar Gordon allerminst rouwig om is: Tegenwoordig schreeuwt hij van de daken “de vlag te zullen gaan uithangen” wanneer het zover is. Of dat zo verstandig is, is echter nog maar de vraag: John de Mol kennende vergeet én vergeeft hij zo’n uitspraak niet licht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.