Dit speelt Eva Jinek parten tijdens haar talkshow

Foto: KRO-NCRV

Eva Jinek is een van Nederlands meest succesvolle talkshowpresentatoren. Terzelfdertijd staat ze ook bekend als de talkshowhost die het vaakst moet huilen.

Onlangs was het weer zover toen presentatrice Mischa Blok haar adoptieverhaal kwam vertellen in Eva’s talkshow. Ondanks dat Eva zich grondig had voorbereid om toch vooral niet te gaan huilen tijdens het interview op televisie, hield ze het andermaal niet droog.

Eva is nou eenmaal een gevoelig wezen, meent Party. Maar naar eigen zeggen ligt het allemaal nog veel meer aan de oppervlakte sinds ze in 2018 moeder werd van haar zoontje Pax. Eva wijt de oorzaak met andere woorden aan haar moedergevoelens: “Ik vind dat nooit erg, behalve in mijn talkshow. Want daar draait het niet om mij en mijn gevoelens, maar juist om de verhalen van andere mensen”, vertelt ze in haar nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.