Gezinsuitbreiding bij Frans Bauer

Byadmin

02/11/2022
Foto: William Rutten

Frans Bauer heeft thuis een pak kinderen rondlopen, er is altijd leven in het huis van de zanger en zijn vrouw Mariska. En sinds kort is er nog meer activiteit. Neen, niet omdat Frans de vaat doet, wel omdat er een puppy rondloopt.

Mariska en Frans Bauer hebben naar eigen zeggen een nieuwe ‘waakhond’ in huis genomen. Ach, was ziet het er een schatje uit, die puppy. En die luistert naar de naam Puck.

Mariska en Frans zijn volop bezig om Puck zindelijk te maken. Succes ermee!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.