Gezin Ali B schrikt zich rot

ByLisa Paulussen

09/06/2023
Showbiss.nl

Het was schrikken voor de verguisde rapper Ali B en zijn gezin toen ze in de nacht van 2 op 3 juni bruusk gewekt werden door een explosie. Pal voor Ali’s woning brandde toen een Mercedes uit, een auto die toebehoort aan de directe buren van de rapper.

Wat er precies is voorgevallen wordt door de politie nog onderzocht, maar de plaats delict wordt wel al een hele tijd door de buren met argusogen in de gaten gehouden, bericht Story. Zo behoort de getroffen auto toe aan een gezin waarbij twee jaar geleden al eens een handgranaat aan de deurklink werd gehangen. Dat het hier dus om een doelbewuste aanslag gaat valt niet volledig uit te sluiten.

‘Je ziet ze eigenlijk nooit’, vertelt een buurtbewoner over het getroffen gezin. ‘Ali heeft echter wel een goed contact met hen.’ Helaas waren noch Ali B, noch zijn management bereikbaar voor enig commentaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.