22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Gerard Joling: “Dat ligt een beetje gevoelig”

Foto: Peter De Smedt

Tijdens een recente passage bij de populaire SBS6-talkshow ‘Vandaag Inside’ liet zanger en RTL-gezicht Gerard Joling zich ontvallen bij de meest recente verkiezingen op Geert Wilders te hebben gestemd, terwijl hij vroeger steevast het vakje van de VVD inkleurde.

Nu is het bekend dat ‘VI’-presentator Wilfred Genee op zo’n moment graag probeert om Gerard verder uit z’n tent te lokken om hem zo een of andere ophefmakende uitspraak te ontlokken. Maar waar Geer er in het verleden nog aanleiding in zag om eens flink los te gaan, ging dat feest dit keer volgens Party niet door. En daar zit zijn baas bij RTL, Peter van der Vorst, voor iets tussen.

Die heeft Gerard immers strikte voorwaarden opgelegd waaronder hij nog zijn opwachting mag maken in de populaire talkshow op een concurrerende zender. Enkel wanneer hij er mag zingen, kan hij nog aanschuiven. “Nou dat ligt een beetje gevoelig, laat ik het zo zeggen. Dat snap je toch? Ik sta onder contract bij RTL, dus ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn nummer mag doen. Dat ligt nou eenmaal gevoelig”, klonk het in het programma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

“De hele familie Meiland is nep”

Next Article

Prinses Laurentien deelt levenslessen: “Je moet je niet beter voelen dan de rest”

You might be interested in …

Showbiss.nl