“De hele familie Meiland is nep”

ByLisa Paulussen

02/01/2024
Copyright: Play4

Speciaal voor de familie Meiland zegde hun vroegere huisvriendin Caroline van Eeden haar baan en haar huis op om met hen mee te emigreren naar Frankrijk voor het programma ‘Chateau Meiland’. Maar na een tijdje begon voor haar al de ellende op het chateau. Naar haar gevoel werd Caroline er uit gewerkt en terug naar Nederland getreiterd.

In een interview met het weekblad Party noemt ze de hele familie Meiland dan ook nep. “Alles in ‘Chateau Meiland’ is in scène gezet”, klinkt het. “Wat een komedianten zijn het ook. Ik heb ze dag per dag zien veranderen”, zegt Caroline. “Het hysterische geschreeuw van deze familie ook… er kan niet normaal gecommuniceerd worden.”

“Deze familie is gewoonweg niet geschikt om iemand van buitenaf in huis te hebben”, besluit hun voormalige huisvriendin het interview.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.