Frans Bauer: “Ik heb sowieso niets met wedstrijden”

Foto: William Rutten

Zien we Sieneke en Frans Bauer ooit op het Songfestival? De zangeres verklapt in Weekend nog wel eens mee te willen doen, maar Frans was nooit geïnteresseerd in het liedjesfestijn.

“Ik heb eigenlijk sowieso niets met wedstrijden. Ik vind het wel leuk om naar te kijken, maar om er zelf aan mee te doen? Nee”, klapt hij de deur dicht.

Als duo is het hen natuurlijk wel menens. Nog tot december spelen ze hun theatershow ’n Avond Met Jou’ in de grotere Nederlandse theaters.

De nummers voor de show werden deels uitgewerkt in de nieuwe homestudio van Frans in zijn gerenoveerde villa te Fijnaart.

Het prachtige huis werd volledig gestript en weer opgebouwd tot een schitterende plek, met studio dus, waar Frans zich lekker kan laten gaan. De demo’s die hij er opneemt, werkt hij in andere studio’s af tot volwaardige songs, komen we te weten in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.