28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Amalia laat stoom af

Foto: RVD

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, zette onlangs nog eens flink de bloemetjes buiten. Door de ernstige bedreigingen die in eigen land tegen haar werden geuit, gebeurde dat andermaal in het buitenland.

In het recente verleden werd Amalia al een paar keer al feestend gespot in Spanje, maar dit keer was Londen ‘the place to be’. De prinses besloot haar verblijf in de Britse hoofdstad, waar ze samen met prinses Beatrix de receptie ter ere van de kroning van koning Charles III bijwoonde, met enkele dagen te verlengen.

Met oma weer op terugweg naar Nederland en pap en mam in Westminster Abbey voor de eigenlijke kroning was Amalia wat tijd voor zichzelf gegund, en die benutte ze om de bloemetjes buiten te zetten samen met wat vrienden die haar naar Londen volgde. Door de dreiging aan haar adres in Nederland is ‘vluchten’ naar het buitenland haar enige optie om van een feestelijk en onbezorgd samenzijn met vrienden te genieten, zoals het op haar leeftijd dagelijkse kost zou moeten zijn, aldus Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer: “Ik heb sowieso niets met wedstrijden”

Next Article

John de Bever met Caroline van der Plas op de planken in Ahoy Rotterdam

You might be interested in …

Showbiss.nl