13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Erica Meiland bikkelhard voor Linda de Mol: “Je zit toch niet op stoute Jeroentje te wachten?”

Foto: SBS6

Jeroen Rietbergen wordt door het Openbaar Ministerie officieel vervolgd naar aanleiding van vermoedelijke zedenzaken tegenover Nienke Wijnhoven. Toch blijkt Linda de Mol haar ex-partner te hebben vergeven, het tweetal werd onlangs namelijk in Parijs gespot.

“Ik snap dat niet”, gaat Erica Meiland in “Party” van start. “Als het Openbaar Ministerie ook denkt dat ze een zaak hebben, moet je dan niet op je achterhoofd krabben en dat afwachten?”

Erica toont wel begrip dat Linda zomaar 15 jaar relatie niet wil weggooien “maar bij mij zou mijn beeld van zo iemand veranderen en zou de liefde verdwijnen”, zegt de realityster. “Je kunt er toch niet op vallen, op een man die zo doet?”

“Linda heeft een mooi huis, geld, een magazine, dan zit je toch niet op stoute Jeroentje te wachten?”, stelt Erica zich de vraag.

“Het is nooit zwart-wit. Het zal best wel lastig zijn. Allen zijn is misschien minder gezellig, maar dan ben je er wel vanaf. Ik zou er niet mee in bed willen liggen of mee aan tafel willen zitten”, besluit Erica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Nikkie Plessen: “Slank blijven gaat niet vanzelf”

Next Article

Daarom gaf Monique Westenberg André Hazes nóg een kans

You might be interested in …

Showbiss.nl