Er staat Maxime Meiland wat te wachten…

Foto: SBS6

Na een ruzie tussen jongste dochter Maxime Meiland en Caroline van Eeden kwam het tot een definitieve, pijnlijke en zelfs ronduit lelijke breuk tussen de familie Meiland en hun voormalige hartsvriendin. Caroline werd letterlijk uit het Franse Chateau Meiland verbannen en verdween zo na twee seizoenen ook uit de gelijknamige populaire realityserie.

Caroline wou vervolgens het hele gedoe met de Meilandjes liefst achter zich laten en opnieuw rust vinden in haar leven, maar hiertoe kreeg ze nooit de kans, omdat vooral het conflict met Maxime steeds opnieuw wordt opgerakeld. De familie Meiland laat dan ook geen kans onbenut om naar haar uit te halen met beschuldigingen, beschimpingen en beledigingen in interviews en hun biografieën.

En dus ziet Caroline, die eerst jarenlang zweeg, nu geen andere oplossing volgens Story dan haar eigen verhaal in boekvorm uit te brengen. Volgens velen wordt dit haar zoete wraak en zal ze enkele van de pijnlijkste en diepste geheimen van Maxime en co naar buiten brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.