Emotioneel afscheid voor Ron Brandsteder

Foto: Brunopress.nl

Ron Brandsteder is dolgelukkig met zijn radioprogramma ‘Ron Wacht Op De Nacht’ bij NPO Radio 5. Of beter gezegd wás dolgelukkig Want Omroep MAX heeft besloten om met ingang van januari 2024 te stoppen met het programma. Een beslissing die Ron erg jammer vindt.

“Ik heb al die jaren met heel veel plezier aan het programma gewerkt”, reageert de presentator in Party. “Ik doe zelf de samenstelling en geniet van de reacties van het luisterpubliek.” Want Ron mag dan al even de 70 voorbij zijn, hij is – wat hem betreft alvast – nog lang niet klaar met de showbizz, waar hij al zo lang onderdeel van is.

Hij zal er daarom alles aan doen om in beeld te blijven, zo lezen we. “Ik hoop zeker nog aan MAX verbonden te blijven. We zijn alvast in gesprek over iets nieuws”, besluit Ron hoopvol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.