Actrice Nienke Römer: “Het is fijn als je elkaar hebt”

Foto: VTM

Het afgelopen jaar is behoorlijk pittig geweest voor de beroemde theaterfamilie Römer. Acteur Thijs Römer werd verdacht van online zedenfeiten en wacht, na een eerdere veroordeling door de rechtbank, nu op de definitieve behandeling van zijn hoger beroep door het gerechtshof in Leeuwarden. Dat hoger beroep staat gepland voor donderdag 18 april 2024.

In een interview met het magazine Weekend vertelt Thijs’ zus actrice Nienke Römer, die haar broer onvoorwaardelijk blijft steunen, hoe zij en haar familie de afgelopen periode hebben ervaren.

“Uiteindelijk is het gewoon heel fijn als je elkaar hebt”, zegt ze. “Niet alleen het gezin, maar ook de familie. “Wij, mijn gezin, maar ook mijn grote gezin met vader en broers en zo, zijn altijd een heel sterk gezin geweest”, aldus Nienke. “We hebben elkaar gelukkig allemaal, dat is heel fijn. Uiteindelijk is dat de basis van alles”, meent de actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.