14/04/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Ellemieke Vermolen over haar scheiding: “Een kind is altijd de dupe”

Foto: Peter De Smedt

Begin 2021 maakten Ellemieke Vermolen en Sergio Herman bekend na een huwelijk van iets meer dan twaalf jaar te gaan scheiden. Nieuws dat zowel voor vriend als vijand als een donderslag bij heldere hemel kwam.

Het ex-koppel kreeg samen drie zonen: Noah, Zenna en de stilgeboren Josha. In een interview met Weekend vertelt de schrijfster en voormalige actrice en presentatrice meer over de impact van de scheiding op hun kinderen. Voor hen vindt ze de scheiding dan ook verdrietig. “Een kind is altijd de dupe”, meent Ellemieke. “De ouders verknallen het en het kind is het slachtoffer.”

“Maar ik denk niet dat Noah en Zenna er last van hebben”, vervolgt ze. “Ik praat vaak met ze over de situatie en dan zeggen ze dat ze dat ze het fijn vinden dat papa binnen kan komen voor een kopje koffie, dat we verjaardagen met z’n allen kunnen vieren en we weleens uit eten gaan”, legt Ellemieke uit. “En zo moet het ook zijn. Je hebt elkaar uitgekozen om mama en papa te worden. Ik denk dat je dat altijd in elkaar moet blijven zien en daardoor kun je het contact behouden. Al wil dat niet zeggen dat het altijd vanzelf gaat”, beseft Ellemieke ook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

“Daarmee moet Thijs Römer aan de slag in de gevangenis”

Next Article

Daarom staan ‘De Bevers’ in Ahoy

You might be interested in …

Showbiss.nl