20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Duncan Laurence irriteert

Foto: VTM

Is dat nodig?

Duncan Laurence zijn succes begon in 2020 door zijn overwinning voor Nederland op het grote Eurovisiesongfestival. Één overwinning en het maakte van hem een echte diva, althans als we Angela de Jong mogen geloven.

Ook dit jaar heeft Duncan een aandeel bij de deelname van Nederland aan het Songfestival. Hij schreef mee aan het nummer van Mia en Dion en reist ook met hen mee af naar Liverpool.

Duncan voelt zich ondertussen zo’n grote internationale superster dat hij alleen nog maar Engels wil praten. En wanneer hij dan toch Nederlands praat, dan is het met een nieuw accentje, volgens Angela.

“Iedere keer als ik Duncan hoor praten, dan denk ik: zelfs Paul Verhoeven spreekt nog beter Nederlands dan Duncan en die woont zijn hele leven al in Amerika. Aanstellerig gedoe.”

Maar er is nog meer waar Angela zich aan ergert bij Duncan. Zeker na zijn optreden bij ‘Khalid en Sophie’. “Dat je gewoon op prime time bij de NPO zo makkelijk wegkomt met een of ander lulverhaal. Echt. Sophie probeerde het één of twee keer, maar die ging er ook niet echt hard in. Duncan was nou echt iemand die je gewoon even kritisch moest bevragen over het begeleiden van die jongeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

André Hazes maakt zichzelf belachelijk

Next Article

Is dit de échte reden waarom prinses Amalia zo vaak naar Spanje reist?

You might be interested in …

Showbiss.nl