André Hazes maakt zichzelf belachelijk

Foto: VTM

Hij maakt geen gepaste foto’s

We hebben de voorbije maanden al heel wat gezien van André Hazes. En net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, slaagt André er toch weer in om iedereen te verbazen.

Op Instagram postte André een foto waarop hij te zien is wanneer hij naar het toilet gaat. Het is heel duidelijk dat zijn leven niet meer zo spannend is als vroeger en dat hij de aandacht op een andere manier naar hem probeert toe te trekken.

Maar of dit nu ook de juiste manier is? Voor Yvonne Coldeweijer in elk geval niet. Zij hoefde de foto van André op het toilet niet meteen te zien. “Ik heb een beetje last d” laatste tijd van verzadiging. Gordon is een beetje de druppel en dan hebben we ook nog die Stella Bergsma”, vertelt ze in haar podcast.

Maar ook met André heeft ze het helemaal gehad. “Ik krijg ook wel eens berichtjes als ik juice post van: ‘Laten we het gewoon niet meer over hem hebben. Maar dat is mijn baan. Het liefst heb ik het de hele dag niet over hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.