Douwe Bob wordt afgekapt in ‘Shownieuws’

Foto: Brunopress

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks besloot onlangs tijdens een uitzending van het programma de live-verbinding met zanger Douwe Bob af te kappen omdat hij zich volgens haar arrogant had opgesteld.

Een beslissing waarin ze voluit gesteund wordt door showbizz-expert en voormalig ‘Shownieuws’-gezicht Albert Verlinde. Dat lezen we in een interview dat Verlinde had met Weekend. “Dat Dyantha die beslissing recht in Douwes gezicht durft te nemen vind ik stoer. Ze had trouwens gelijk”, aldus Albert.

“Het doet me denken aan een uitspraak van Eva Jinek. Zij vond het naar eigen zeggen ‘vermoeiend’ dat Nick en Simon bij haar aan tafel niet wilden toegeven dat ze eigenlijk rruzie hadden met elkaar. Maar zeg dat dán toch tegen hen en niet achteraf”, vindt de showbizz-expert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.