Daarom bouwt Frans Bauer geen aanleunwoning voor zijn moeder

Foto: William Rutten

Zanger Jannes liet onlangs een aanleunwoning aan zijn huis bouwen voor zijn schoonmoeder. Een voorbeeld dat zanger Frans Bauer ondanks de hechte band met zijn eigen bejaarde moeder en het feit dat hij zijn huis recent nog liet renoveren niet van plan is te volgen.

In Weekend legt hij uit waarom niet. “Mijn moeder krijg ik niet uit haar woonwagen. Ik zal het je sterker vertellen, als ik aan mijn moeder zou vragen: ‘wil je ruilen met een huis?’ Dan zal ze at niet doen. In die woonwagen is ze geboren”, aldus Frans.

“En ik moet heel eerlijk zeggen: ik heb een mooi huis, maar als ik bij mijn moeder ben, voel ik me ook weer thuis”, zegt de zanger. “Dat is toch mijn afkomst, denk ik. Daar voel ik me fijn. Hoe ouder ik word, hoe vaker ik daaraan terugdenk”, meent hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.