Dochter Edsilia Rombley zet eerste stappen in de showbizz

Foto: William Rutten/SBS6

Zangeres en presentatrice Edsilia Rombley en haar man muziekproducer Tjeerd Oosterhuis zijn enorm trots op hun tienerdochter Imaani, zo lezen we in Story. Die is immers bezig met het zetten van haar eerste stappen in de showbizzwereld en treedt zo in de voetsporen van haar ouders.

Net als haar moeder is Imaani immers gevraagd om een stem in te spreken in de nieuwe animatiefilm ‘Vogelvlucht’. “We zijn er allebei voor gevraagd en we zeiden gelijk ja”, aldus de zangeres en presentatrice in het weekblad.

En zo lijkt de opvolging ten huize Oosterhuis Rombley alvast verzekerd te zijn. Tenminste als deze eerste ervaring voor de nog jonge Imaani naar meer smaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.