Dit wil Frans Bauer aantonen met zijn nieuwe programma

Foto: William Rutten

Frans Bauer heeft zijn zangersschoenen weer eens even omgeruild voor zijn presentatieschoenen in het nieuwe NPO1-programma ‘Leven zonder letters’. Daarin helpt hij twaalf laaggeletterde Nederlanders om hun dromen te verwezenlijken.

En het programma blijkt hem ook persoonlijk bijzonder na aan het hart te liggen. Dat lezen we in Libelle. “Mijn ouders konden zelf niet lezen of schrijven. Ik heb dus van dichtbij meegemaakt hoeveel schaamte daarbij komt kijken”, legt hij uit. “Met dit programma wil ik laten zien: er is iets aan te doen. Je wereld wordt er zoveel groter door, dat is onvoorstelbaar”, aldus Frans.

“Voor de deelnemers was dit heel persoonlijk. Daarom wilde ik hen zo liefdevol mogelijk opvangen”, vervolgt hij. “Daarbij hielp mijn eigen ervaring natuurlijk wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.