25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes’ vader probeerde het nog goed te maken

Foto: Dirk Verbocht/Showbiss.nl

André Hazes groeide op met een verslaafde vader en dat heeft zijn sporen nagelaten. Zelf kampte hij ook met een verslaving maar heeft dat patroon nu kunnen doorbreken. Zijn vader, de bekende André Hazes van nummer als ‘Zij gelooft in mij’,  probeerde het nog goed te maken voor hij stierf. 

“Net zoals ik dat later gedaan heb, dronk mijn vader zijn problemen weg, hij verdoofde zichzelf.”, vertelt André over zijn vader aan ‘Het Belang Van Limburg’. André wilde zelf dat het anders was voor zijn zoon en pakte zijn problemen aan. Dat heeft zijn vader niet gedaan. En toch veranderde er iets. “Wat mijn boosheid heeft getemperd, waren de laatste levensmaanden van mijn vader. Ik denk dat hij zijn einde voelde naderen en dat hij me daarom meenam naar het huis waar hij was opgegroeid.” Daar was André niet voorbereid op de openhartigheid van zijn vader. 

“Bij de trap zei hij: ‘Hier heeft mijn vader me naar beneden geslagen.’ Alles ging-ie uitleggen.” Nadien ging zijn vader nog op reis samen met André en zijn zus. Iets wat hij eerder nooit gedaan had. “Voor mij wijst dat erop dat hij in die laatste maanden wilde goedmaken wat hij verkeerd had gedaan. Zo wil ik me hem herinneren.”, besluit André nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit wil Frans Bauer aantonen met zijn nieuwe programma

Next Article

Albert Verlinde: “Ook dan steek ik kaarsjes aan”

You might be interested in …

Showbiss.nl