25/02/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Dit kon Kelly Pfaff niet!

Foto: VTM

Dat brak haar zuur op

Na het overlijden van ‘bompa’ van De Pfaffs bleef Kelly Pfaff doorzetten. Ze kon niet toegeven aan die emoties, moest haar moeder bijstaan en daarenboven nog eens trainen voor ‘Holiday on Ice’. 

“Drie jaar later kreeg ik de weerbots: ik kreeg knobbels op m’n stembanden die geopereerd moesten worden”, onthult ze openlijk in Dag Allemaal.

Ook met de dood van haar grootmoeder heeft Kelly het moeilijk gehad. “Ik was tien toen ze stierf aan een dubbele longontsteking. Ze was mijn meter en mijn grootste supporter”, verneemt Dag Allemaal van Kelly tijdens het interview.

“Het heeft jaren geduurd voor ik erover kon praten. Ze was maar 59 en mijn eigen moeder Carmen lag op dezelfde leeftijd ook met een dubbele longontsteking in het ziekenhuis. Toen heb ik hem genepen”, geeft Kelly toe. 

Er is dus vaak nog heel wat om content over te zijn in plaats van altijd te zagen of te klagen want het leven is al kort genoeg. Nooit bij de pakken blijven zitten is het motto van Kelly maar toch moet je regelmatig ook eens kunnen stilstaan bij bepaalde gebeurtenissen om jezelf niet voorbij te lopen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Het grote hart van kickbokser en acteur Rico Verhoeven

Next Article

Dit advies kregen Bassie en Adriaan van bekende collega-artiest

You might be interested in …

Showbiss.nl