22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Dit gerecht stond steevast op het kerstmenu bij Berget Lewis

Foto: Showbiss.nl

Met kerst probeerde de moeder van soulzangeres Berget Lewis haar kinderen steevast te verrassen met allerlei lekkers. Dat begon al ’s morgens wanneer ze een heus kerstontbijt op tafel toverde. Maar daarnaast was er ook één gerecht dat jaarlijks terugkwam, zo vertelt ze in Libelle.

“Eén gerecht stond vast: Guyanese pepperpot”, zegt Berget. “Mijn moeder is opgegroeid in het Caraïbisch gebied en daar werd dit kruidig stoofvlees altijd gegeten met kerst. Ze was dan ook al dagen van tevoren bezig met de marinade. Het hele huis rook ernaar”, aldus de zangeres.

“Pepperpot en zelfgebakken brood, ik krijg al trek als ik eraan denk”, vervolgt ze likkebaardend. “Zelf kan ik het niet maken, maar mijn zus gelukkig wel. Dus ik heb haar gevraagd of ze me ook deze kerst weer een pannetje komt brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Joost Klein was overtuigd van zijn Songfestival-deelname

Next Article

Dries Roelvink: “Ik heb nooit een dag gewerkt in mijn leven”

You might be interested in …

Showbiss.nl