Deze BN’er maakt alvast geen kans bij Montana Meiland

Foto: William Rutten/SBS6

In een interview met het magazine Weekend heeft Montana Meiland, de oudste dochter van realityfiguren Martien Meiland en Erica Renkema onthult op welke celebrity haar toekomstige partner best mag lijken.

Dat blijkt wijlen George Michael te zijn. “Zo cliché, ik weet het”, lacht Montana. Al is er ook één BN’er die zeker geen kans zou maken: zanger Frans Bauer. In de ‘2023 met de Meilandjes Scheurkalender’ noemt ze hem immers “de lelijkste man”.

“Ik had dat al van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man”, beaamt ze. “Die vraag kwam langs voor de scheurkalender en dat antwoord kwam bij mij naar boven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.