22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Dennie Christian over de ziekte van zijn vrouw

Foto: Showbiss.nl

In december 2020 moest schlagerzanger Dennie Christian na 45 jaar samenzijn afscheid nemen van zijn grote liefde Roswitha. Dit nadat ze eerder dat jaar ernstig ziek werd.

In een interview met Party spreekt Dennie over de ziekte en het overlijden van zijn vrouw. “Zowel corona als het overlijden van Roswitha in december 2020 hebben mij een flinke pas op de plaats doen maken”, zegt hij. “Ik heb mijn tijd genomen om dat grote verlies te verwerken. Dat ze ziek werd in de coronaperiode gaf ons destijds wel de nodige rust. Ik hoefde namelijk geen optredens af te zeggen want die werden door corona al geannuleerd. Als ik ze zelf had moeten afzeggen, waren daar onherroepelijk vragen over gekomen”, aldus Dennie. “En we wilden haar ziekte graag voor onszelf houden en niet delen met de buitenwereld.”

“Dat kwam vooral omdat er veel geregeld moest worden. Roswitha werd geopereerd en ze moest chemotherapie ondergaan. Ik wilde uiteraard bij haar kunnen zijn, ik wilde me daarop kunnen concentreren. Geen afspraken met de pers, geen quotes of statements geven”, aldus de zanger. “Ik wilde er zijn voor mijn vrouw, voor de kinderen en kleinkinderen. De hele wereld om me heen heb ik toen afgesloten. Ik deed verder niets, behalve de hond uitlaten en de boodschappen doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Haar zonen bezorgde Chantal Janzen slapeloze nachten

Next Article

Bridget Maasland werd van haar roze wolk geduwd

You might be interested in …

Showbiss.nl