Bridget Maasland werd van haar roze wolk geduwd

Foto: VTM

Bij presentatrice Bridget Maasland was het feit dat haar partner Pepijn Paddenberg haar tien maanden na de geboorte van hun nu tienerzoon Mees verliet voor een ander de reden dat ze abrupt van haar roze wolk werd geduwd.

“Het was een moeilijke tijd”, herinnert ze zich in Party. “Het verdriet, het gevoel van falen, maar daarnaast ook het geluk om Mees die toen nog maar pas geboren was. Het maakte het allemaal heel verwarrend”, zegt Bridget. Als alleenstaande mama zoekt ze dan ook naar bevestiging over of ze het allemaal wel goed doet. Soms ook buiten de deur.

“Omdat ik echt op zoek was naar handvatten ben ik laatst naar een kinderpsycholoog geweest, gewoon alleen. Ik wou weten of ik het goed aanpakte”, vertelt Bridget zonder schroom. “Uiteindelijk bleek dat gelukkig zo te zijn. Dat heeft mij veel rust gegeven”, besluit de presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.