Denkt Wolter Kroes aan stoppen?

Foto: Peter De Smedt

Zanger Wolter Kroes staat inmiddels 35 jaar op de planken. Een jubileum dat hij zeker niet onopvallend wil laten voorbijgaan, maar ook een mijlpaal die een mens al eens laat terug- én vooruitblikken, vindt het weekblad Weekend.

Denkt Wolter er na al die jaren bijvoorbeeld al eens aan om het wat rustiger aan te gaan doen? Of zelfs om de microfoon aan de wilgen te hangen? Weekend vroeg het hem gewoon rechtuit.

“Ik wil zeker nog tien jaar blijven zingen”, klinkt het beslist uit Wolters mond op die vraag. “Ik ben nog gezond en zit vol energie. Dan ga je toch niet thuis zitten niksen? Nee, dat is niets voor mij. Ik mag er niet aan denken”, weet de zanger wel heel zeker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.