29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

De Amsterdamse Zomer kondigt extra show aan op 7 juli

Nederlandse topartiesten schitteren tijdens groots muzikaal zomerfeest.

De Amsterdamse Zomer kondigt naast de show op zaterdag 8 juli een extra show aan op vrijdag 7 juli. Deze vrijdagshow heeft dezelfde line-up als de show op zaterdag, inclusief de Special Mystery Guest André Hazes.

“Het evenement heeft al veel enthousiaste reacties gekregen van muziekliefhebbers uit het hele land en daarom hebben we besloten om een extra show toe te voegen.”, aldus Mitchel Bovenlander, directeur van 4PM Entertainment. Het worden twee onvergetelijke avonden vol muziek en entertainment.

De line-up van de show bestaat uit enkele van de meest getalenteerde artiesten van ons land, waaronder André Hazes, Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran, Jan Smit, Willeke Alberti en OG3NE en vele anderen.

Het belooft een groots muzikaal zomerfeest te worden. Van de muziek tot de locatie en de sfeer, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Deze extra show biedt nog meer mensen de kans om te genieten van deze unieke ervaring. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld.

Praktische informatie

De Amsterdamse Zomer wordt dit jaar wederom georganiseerd door Nicolette van Dam, Bas Smit, John Ewbank en evenementenbureau 4PM Entertainment.

Op donderdag 11 mei om 12:00 uur is er een pre-sale voor de show op vrijdag 7 juli 2023 waar een beperkt aantal tickets met een exclusieve zomerkorting beschikbaar wordt gesteld. Schrijf je in voor de pre-sale via https://www.deamsterdamsezomer.nl/formulier/.

De reguliere tickets voor vrijdag 7 juli zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 13 mei 12:00 uur verkrijgbaar via www.deamsterdamsezomer.nl.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Caroline Van der Plas kiest voor gezonde levensstijl

Next Article

John de Bever heeft nieuwe single

You might be interested in …

Showbiss.nl