28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Caroline Van der Plas kiest voor gezonde levensstijl

Foto: Brunopress.nl

Toppolitiek is een aanslag op je leven. Daarom kiest BoerBurgerBeweging-boegbeeld Caroline Van der Plas bewust voor een zo gezond mogelijke levensstijl. Daarbij hoort ook dat ze op haar voeding en gewicht let. Zo deelde ze op haar sociale media dat ze een dieet volgt waarbij ze meer eiwitten (in de vorm van vlees, vis en kip) eet en minder koolhydraten en suikers. Met haar openhartigheid hoopt ze mensen te kunnen helpen en stimuleren.

“Het dieet dat ik volg vind ik fantastisch”, citeert Party haar. “Als je koolhydraten eet, merk je dat op een gegeven moment je suikerspiegel daalt en dan ga je weer wat eten. Dat heb ik nu niet meer. Het gaat hartstikke goed.”

Inmiddels voelt Caroline ook al resultaat van haar dieet: “Ik heb meer energie, waardoor ik langer de dag kan volhouden. Als je dan ook nog goed slaapt, heb je denk ik de juiste combinatie te pakken.” Al beseft ze dat het altijd nog wat gezonder kan: “Het liefst zou ik nog wat meer bewegen, wat vaker wandelen of fietsen, maar daar kom ik bijna niet toe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Monique Smit: ‘Als je verliefd op een jongen bent’

Next Article

De Amsterdamse Zomer kondigt extra show aan op 7 juli

You might be interested in …

Showbiss.nl