Danny de Munk deelt zijn geluk met zijn volgers

Byadmin

19/03/2023
Foto: Showbiss.nl

Na enkele lastige bange weken voor Danny de Munk en zijn gezin, gaat het weer helemaal top met de zanger. De zanger kreeg onlangs het nieuws dat hij niet werd vervolgd voor de beschuldigingen van verkrachting die hem boven het hoofd hingen en daar is hij erg opgelucht over.

Al die tijd kon hij rekenen op de steun van zijn vrouw en kinderen. Zij hebben geen moment aan hem getwijfeld en hem nooit laten vallen.

Op 16 maart moest Danny zich melden bij de rechtbank, net zoals zijn aanklaagster, omdat ze achter gesloten deuren werden verhoord. Een belangrijke dag voor Danny en zijn gezin.

Dat zijn gezin hem steunt in goede en kwade dagen liet Jenny de Munk zien door een foto te posten uit de oude doos. Daarbij schreef de vrouw van Danny: ‘Alles’.

Het is overduidelijk dat de hele situatie het gezin niet heeft kapot gekregen en dat is erg mooi om te zien. Want hoe lastig de situatie ook is, steun van je dierbaren is altijd erg belangrijk om er ook weer bovenop te geraken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.