22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Dagboek en geluidstapes doodsteek voor Marco Borsato

Foto: VTM

De bewijsstukken zorgden ervoor dat men zich te pletter schrok

De uitlatingen van misdaadjournalist John van den Heuvel spelen mogelijks een rol in de definitieve breuk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters. Jarenlang bleef zij haar gezin trouw, ondanks het bedrog van haar ex-man.

Maar nu lijkt ze er toch meer en meer definitief een punt achter te zetten, mede door de recente uitspraken die John van de Heuvel deed. Want in de podcast ‘Ongefilterd’ zegt John dat hij zich ‘te pletter’ is geschrokken toen hij de bewijsstukken onder ogen kreeg.

“Wat ik in het geval van Marco Borsato heb gezien, is dat er in ieder geval bewijsmiddelen zijn die ertoe zouden kunnen leiden dat hij veroordeeld zou worden”, aldus de crime-expert aan Party.

“Er is een dagboek van het meisje, er zijn vriendinnen van haar uit die tijd die geïnformeerd zijn over wat er is gebeurd, er zijn geluidstapes, noem maar op…”, geeft John van de Heuvel aan Party mee.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Leontine meer en meer afstand neemt en liever niet meer in de buurt van Marco gesignaleerd wordt. Ook al is het om gewoon gezinsbijeenkomsten bij te wonen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gerard Joling: “Ik moet netjes blijven”

Next Article

Rugoperatie doet Lee Towers besluiten te verhuizen

You might be interested in …

Showbiss.nl