15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Daarom is Dan Karaty nu een betere vader voor zijn kinderen

DPG Media België

Nadat hij 25 jaar lang in de greep van alcohol verkeerde, staat choreograaf en tv-gezicht Dan Karaty nu al twee jaar droog. Sinds hij brak met zijn verslaving is Dan een veel betere vader voor zijn zoon Daniel en dochter Quinn, meent hij.

“Ik ben er nu echt voor ze. Ik maak hen bewust mee”, klinkt het in Party. “Elke ochtend word ik op dezelfde zorgeloze manier wakker, zoals ik in mijn kindertijd wakker werd. Er zijn geen problemen meer. Zo voel ik dat.”

Want vroeger beheerste de alcohol zelfs zijn leven wanneer hij met zijn zoon uit vissen ging: “Ik zette hem neer met een hengel en ging even verderop in de haven biertjes drinken”, bekent Dan. “Natuurlijk maakte ik eerst even een foto met mijn vissende zoon om op Instagram te laten zien wat voor geweldige vader ik was. Vreselijk maar zo leefde ik.”

Gelukkig zien die vistripjes er vandaag heel anders uit: “Nu ga ik twee, drie uur naast hem zitten en geniet ik van mijn zoon op een pure manier. De verhalen van een 9-jarig jochie zijn de beste verhalen ter wereld”, besluit de apetrotse vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zoveel is ex-profvoetballer Wesley Sneijder waard

Next Article

Slecht nieuws voor Jan Smit: “Hij betaalt de prijs”

You might be interested in …

Showbiss.nl