23/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Carrièreswitch voor Marco Borsato?

Foto: VTM

Het kan altijd

De voorbije jaren, toen hij nog een bloeiende carrière had, heeft Marco Borsato goed zijn brood verdiend. En dat is maar goed ook, want de voorbije jaren had de ooit zo populaire zanger nog amper inkomsten.

Nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tijdens ‘The Voice Of Holland: Kids’, kende zijn carrière een diepe val. Optredens werden geannuleerd, zijn nummers werden niet meer gedraaid en niemand wou nog iets van de zanger weten.

Zijn agenda bleef dus angstvallig leeg, schrijft Party. En geen optredens, dat betekent ook geen inkomsten voor de zanger.

Dat zijn agenda leeg bleef door de situatie bij ‘The Voice’, dat bleven ze lange tijd in het kamp van Marco ontkennen. Dat zijn theatertour van de ene dag op de andere werd gecanceld wordt afgewimpeld met enkele vage smoezen.

Op dit moment ziet het er naar uit dat Marco niet meteen nog als zanger aan de slag zal kunnen. Al kan hij dan misschien aan de slag in de keuken. Ooit genoot Marco een opleiding als kok, en dus is het misschien de ideale moment om daar iets mee te doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jaap Reesema: “Zij lijkt echt een schatje”

Next Article

Moet Thijs Römer zich financieel zorgen maken?

You might be interested in …

Showbiss.nl