Biografie Maxime Meiland leidt tot bittere vete

Foto: SBS6

Het boek ‘Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’, de biografie van Maxime Meiland deed heel wat stof opwaaien. Niet alleen onder het brede publiek, met de passage over haar verkrachting, maar ook in haar persoonlijke leven.

Onthullingen uit het boek zorgde immers ook voor een bittere vete met Caroline van Eeden, tot dan toe een huisvriendin van Maxime. Die liet eerder weten woedend te zijn over passages in het boek waarin de Meiland-dochter een knokpartij met Caroline beschrijft, maar volgens Caroline is die er nooit geweest. Ze dreigde dan ook met juridische stappen.

“Mijn boek ligt nu al geruime tijd in de winkel en van Caroline heb ik niets meer gehoord”, reageert Maxime desgevraagd in Story. “Waarschijnlijk heeft ze dit alleen maar geroepen om weer even in de belangstelling te staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.