13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Belinda Meuldijk: “Hij verrast me nog steeds”

Showbiss.nl

Hoewel ze al meer dan vijftien jaar uit elkaar zijn, is de band tussen Rob de Nijs en zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk steeds bijzonder goed gebleven. Zo bleven ze ook na hun breuk samen liedjes maken en zien ze elkaar nog regelmatig bij familiegelegenheden. En ook al heeft Rob door zijn ziekte – hij lijdt aan de ziekte van Parkinson – afscheid moeten nemen van het artiestenbestaan, toch gaat het in hun gesprekken nog steeds over muziek, hun gezamenlijke jargon.

“Muziek, platen, zangers en melodieën. En met die inspiratie liedjes maken. Zo hebben we dat altijd samen gedaan”, duidt Belinda hun muzikale verbondenheid in Party. “We hebben die muziekverbintenis doordat we elkaar door en door kennen. En elkaars muzieksmaak en -stijl in al die jaren van samenwerken goed hebben doorgrond”, stelt ze.

Toch slaagt Rob er nog steeds in om haar op muzikaal gebied te verrassen, zo blijkt: “Rob legt soms zijn vinger op muzikale dingen, waarvan ik dan denk: ja, zo zit het natuurlijk”, aldus Belinda. “Zijn opmerkingsvermogen is zo scherp en hij is zo sterk van gehoor. Hij weet exact waarom iets geniaal is of wanneer iets juist niet had moeten worden gedaan”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wolter Kroes: “Heel triest”

Next Article

Ellemieke Vermolen laat in haar koelkast kijken

You might be interested in …

Showbiss.nl