André van Duin opnieuw getroffen door slepende ziekte

Foto: MAX

Enige tijd geleden raakte bekend dat de legendarische komiek en artiest André van Duin opnieuw behandeld moest worden voor een slepende ziekte nadat er enkele verdachte plekjes op zijn longen werden ontdekt.

Gelukkig is die behandeling inmiddels succesvol achter de rug en kon André tijdens die gehele roerige periode rekenen op de onvoorwaardelijke liefde en steun van zijn partner Fernando. Die dat overigens volstrekt normaal vindt.

“Ik sta hem overal bij”, laat een geëmotioneerde Fernando optekenen in Weekend. “Het leven is niet alleen maar leuk, het is vaak vol ups-and-downs natuurlijk. En dat raakt me wel. Maar dit was gelukkig goed”, vervolgt hij. “Het was even schrikken, maar André is er goed doorheen gerold en weer 100 procent hersteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.