Actrice Willeke van Ammelrooy moest onder het mes

Foto: Peter De Smedt

Een van ’s lands grootste actrices, zo niet de allergrootste, moest recent onder het mes. Willeke van Ammelrooy bekend van haar rollen in films zoals ‘Mira’, ‘Antonia’ en ‘Lijmen/Het been’, onderging een hartoperatie. Dat vertelde haar partner baritonzanger Marco Bakker in het magazine Weekend.

En daar bleef het niet bij. “Willekes hart is een poosje geleden ook gereset met elektrische schokken”, vertelt Marco. “En dat is haar heel goed bevallen.

“Eerst kon ze niet lang meer wandelen met mij, maar nu heeft ze veel meer uithoudingsvermogen en golft ze weer met me. Knap hoor van haar” vertelt de duidelijk trotse echtgenoot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.