22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes: “Het went nooit dat het zo pijnlijk is”

Foto: VTM

De familie blijft ruzie hebben

Wie dacht dat de ruzie tussen Rachel Hazes en haar kinderen ondertussen niet meer erger kon, krijgt nu het tegendeel te lezen. De erfeniskwestie waarin zijn moeder en zus zijn verwikkeld, daar heeft André liever niets mee te maken en dus houdt hij zich compleet afzijdig.

“Het went nooit dat het zo pijnlijk is, dat het zo gaat in onze familie. Wij kunnen het maar niet normaal. Maar ik vind mijn moeder ook heel zielig. Sommige dingen kan ze niet zoveel aan doen en sommige dingen worden haar aangedaan. Ik vond ons gezien een beetje sneu”, citeert Party een uitspraak van André bij Eva Jinek.

En hoewel het op dit moment allemaal niet zo goed gaat, hoopt André toch dat ze ooit weer allemaal door één deur kunnen. Al is het maar de vraag of dat ooit nog zal kunnen.

Ondertussen loopt nog steeds de rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes en dat vraagt veel energie van Roxeanne. “Dit alles gijzelt me al maandenlang. Het gaat tegen alles wat ik ben.”

De definitieve uitspraak over deze zaak volgt heel binnenkort. Op 23 februari wordt er een schriftelijke uitspraak gedaan en kennen we de rechtmatige eigenaar van de erfenis van wijlen André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Kitty Mager uit Big Brother heeft fantastisch nieuws

Next Article

Emma (14) uit Kerkrade grote winnares Ministars

You might be interested in …

Showbiss.nl