Zoveel verdient ‘Veronica Inside’-presentator Wilfred Genee

Foto: Showbiss.nl

Recent ondertekende presentator Wilfred Genee samen met zijn ‘Veronica Inside’-collega’s Johan Derksen en René van der Gijp een nieuw miljoenencontract bij Talpa. Het ideale moment voor Party om uit te zoeken hoe het gesteld is met zijn financiële situatie.

Bijzonder rooskleurig, zo blijkt. Wilfred zou zelfs meer dan één miljoen euro per jaar verdienen. Een salaris om ‘U’ tegen te zeggen. Verder is hij eigenaar van drie bedrijven, waarvan Genee MP B.V. per eind vorig jaar een eigen vermogen van 1,6 miljoen euro had. Daarnaast is Wilfred nog eigenaar van een luxueuze woonboerderij in het Utrechtse Soest en twee appartementen in Amsterdam, waarvan hij er één verhuurd voor 1.295 per maand.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het persoonlijke vermogen van Wilfred Genee op zo’n 4 miljoen euro wordt geschat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.