25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Zoveel kreeg vroegere huisvriendin betaald voor ‘Chateau Meiland’

Copyright: Play4

In haar boek ‘Nagejaagd’ slaat Caroline van Eeden terug naar de familie Meiland bij wie ze vroeger op hun Franse chateau werkte. In een gesprek met het weekblad Weekend onthult de voormalige hartsvriendin van Martien Meiland hoeveel ze uiteindelijk betaald kreeg voor haar aandeel in de reallifesoap.

En dat blijkt een habbekrats te zijn in vergelijking met wat de familie zélf opstreek. In totaal kreeg Caroline zo’n 20.000 euro voor alles samen, dit terwijl de Meilandjes zelf 10.000 euro per aflevering kregen voor het eerste seizoen, en voor het tweede zelfs 20.000 euro per aflevering. Aan seizoen twee verdienden ze zo maar liefst 220.000 euro.

“Als cadeautje voor mijn medewerking aan het programma, kreeg ik op mijn verjaardag eens 10.000 euro”, legt Caroline uit. “Een tweede keer heb ik 6.000 euro gekregen en later heb ik nog eens 4.000 euro gekregen van de producent. Dus in totaal 20.000 euro. Als je dat omrekent in uren, is dat heel weinig”, zegt Caroline, die wel toegeeft dat ze ook nooit om meer gevraagd heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

René Froger staat zijn vrouw Natasja bij in drukke tijden

Next Article

Natasja Froger: “Blij dat ik even kon slapen”

You might be interested in …

Showbiss.nl