Zorgen voor Frans Bauer: “gevaarlijk voor mijn carrière”

Foto: William Rutten

Frans Bauer heeft een eigen zwembad in zijn tuin, maar de volkszanger durft daar niet goed in zwemmen. Waarom niet? Wat is er aan de hand met het zwembad van de Bauers?

Sowieso vindt Frans Bauer een zwembad levensgevaarlijk als er jonge kinderen in de buurt zijn. Mochten er ooit kleinkinderen komen dan moeten we het ding misschien dicht gooien, lacht de zanger in Weekend. Zou dat een groot gemis zijn?

Frans Bauer geeft toe dat hij het zwembad nauwelijks gebruikt: “Ik zal je heel eerlijk vertellen, dat ding ligt hier nu al twee jaar, ik denk dat ik er vier keer in geweest ben.” Frans geeft toe dat hij er een beetje bang voor is. En dat heeft alles te maken met zijn zangcarrière…

“Ik ben bang voor oorontstekingen”, geeft Frans Bauer toe in Weekend. Er bestaat immers een aandoening die het ‘zwemmersoor’ wordt genoemd en dat zou nefast zijn voor een zanger.

Al is zwemmen ook een ideale sport om de longinhoud te verhogen en dat is als zanger dan weer een enorm voordeel. En zo lijkt Frans Bauer de voor- en de nadelen van zwemmen tegen elkaar te moeten afwegen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.