22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Zo zwaar weegt Andy van der Meijde financieel

Foto: Brunopress

Samen met zijn ‘Veronica Offside’-collega’s Wilfred Genee en Wesley Sneijder vormt Andy van der Meijde sinds kort het gelegenheidstrio De Offsiders. Met ‘Een Aperolletje’ hebben ze inmiddels een vette zomerhit te pakken. Reden genoeg voor de heren om het schnabbelcircuit in te duiken. Wat dan weer een reden is voor Party om Andy eens financieel door te lichten.

Daarbij valt op dat Andy geen enkel onroerend goed op zijn naam staan heeft. Het huis waarin hij woont met zijn vriendin Melisa Schaufeli en het kantoor waarop zijn B.V. is gevestigd staan beide op haar naam. Al hoeven we allesbehalve medelijden met Andy te hebben: zijn persoonlijke wordt namelijk op zo’n zes miljoen euro geschat.

Dat vermogen verdiende hij behalve met zijn voetbalcarrière ook met zijn verschijning in de reclamespotjes van een online casino en zijn YouTube-serie ‘Bij Andy In De Auto’. Ook het eigen vermogen van zijn B.V. Andy van der Meijde ziet er best rooskleurig uit: eind 2020 bedroeg het 172.000 euro en een jaar later was dat al gestegen tot 402.179 euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Droom van Rolf Sanchez spat uit elkaar

Next Article

André Hazes eerlijk: “Verdwenen uit mijn gedachten”

You might be interested in …

Showbiss.nl