Zo ziet het ‘Italiaanse leven’ van prinses Ariane eruit

Foto: RVD

Voor het eerst in haar leven moet de jongste prinses uit het koninklijk gezin het zonder haar ouders en zussen zien te doen. En dat niet voor eventjes, maar gedurende twee jaar lang. Prinses Ariane maakt momenteel immers haar vwo af aan het United World College Adriatic in Italië.

En daar zal van het fijne paleisleventje dat ze kent niet al te veel meer overblijven volgens Party. Ze verblijft er namelijk niet op een campus, zoals haar zus Alexia eerder aan het UWC College in Wales, maar betrekt samen met andere leerlingen een soort studentenhuis in de stad.

Daar zal ze Ariane onder meer haar kamer en sanitair moeten delen met meerdere medeleerlingen. En ook op culinair gebied zal ze er, in tegenstelling tot wat ze wellicht thuis gewoon is, geen voorkeuren kunnen doorgeven aan de keuken. Dergelijke verzoekjes zijn zelfs uit den boze. Iedereen hapt er gewoon wat de pot schaft. Benieuwd hoe deze ervaring de naar verluidt nogal gevoelige benjamin van het koninklijke gezin zal bevallen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.