Zo vult BZN-zanger Jan Keizer zijn dagen

Foto: Showbiss.nl

Sinds hij gestopt is met zingen, heeft Jan Keizer een oude passie weer opgepikt om zijn dagen mee te vullen. Dat vertelt de vroegere BZN-zanger aan Party, wanneer het magazine hem een bezoekje brengt thuis in Volendam.

En die passie is kunstschilderen. Jan is bijzonder fier op al zijn creaties. Zo fier zelfs dat hij er moeilijk afstand van kan doen. Een schilderij verkopen vindt hij, ondanks de vraag die er geregeld naar is, dan ook niet makkelijk. Al doet hij het nu wel af en toe, vooral op vraag van zijn echtgenote Marie. 

“Vorig jaar met kerst heb ik mijn eerste schilderij verkocht”, zegt Jan. “Maar ik maak van ieder verkocht schilderij wel eerst mooie foto’s, want anders heb ik het gevoel dat ik ze echt kwijt ben en nooit meer kan zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.