Zo kijkt zijn partner naar de populariteit van André van Duin

Foto: MAX

Ruim dertien jaar was André van Duin getrouwd met Martin Elferink. Maar aan dat huwelijk kwam helaas een einde toen Martin begin 2020 overleed aan de gevolgen van een slepende ziekte. Ruim twee jaar later maakte de komiek en presentator bekend opnieuw de liefde te hebben gevonden, bij Fernando Reyes.

Fernando is inmiddels niet alleen Andrés partner, maar ook zijn manager. De twee zijn dan ook altijd samen de baan op. Reden genoeg voor Party om hem eens te vragen naar wat hij van de populariteit van zijn geliefde en protegé vindt. “Die verering, de adoratie van het publiek is geweldig”, aldus een trotse Fernando.

“Normaal gebeurt zoiets niet bij leven. André heeft er heel veel geluk mee dat hij dat allemaal nog zelf mag beleven”, voegt hij er nog aan toe. “Ik zeg altijd: het is heel wonderbaarlijk, heel speciaal. André is altijd een beetje bescheiden, maar hij geniet er wel van hoor”, verzekert Fernando.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.