Zo gaat het met de gezondheid van Marco Bakker

Hij houdt zich nog uitstekend staande tussen al het jonge geweld in het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’. Maar dat verandert niets aan het feit dat Marco Bakker inmiddels al een krasse tachtiger is.

En dus wil de reporter van het magazine Party tijdens zijn bezoek weleens weten hoe het met de gezondheid van de klassieke zanger gesteld is. “Goed”, zegt Marco. “Ik heb net weer een bloedonderzoek gehad en alles is prima. Dus daar ben ik blij mee.”

Enkel zijn rug speelt hem momenteel wat parten. “Dat heb ik al langere tijd”, zegt de zanger. “Ik heb ooit een paar jongens uit de zee gered en daar heb ik een rugblessure aan overgehouden. Die is eigenlijk nooit overgegaan. En nu komt daar dus nog eens de leeftijd bij. Maar voor de rest voel ik me uitstekend”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.