Zo gaat Dries Roelvink om met de ziekte van zijn zoon

Foto: Showbiss.nl

Vlak voor zijn 25ste verjaardag werd bij Donny Roelvink een slepende ziekte vastgesteld. Hierdoor moest hij meteen een operatie ondergaan en bracht hij die bijzondere verjaardag noodgedwongen in het ziekenhuis door. Gelukkig bleek die ingreep voldoende om de ziekte onder de duim te krijgen en had hij geen verdere nabehandeling nodig. Wel wordt Donny nog steeds opgevolgd in het ziekenhuis met echo’s en scans.

In Party vertelt Donny’s vader Dries Roelvink hoe het is als vader om je kind met zo’n ziekte en de gevolgen ervan te zien worstelen. “Dat is pijnlijk en beangstigend”, zucht Dries.

“En ik ben zelf ook een vreselijke hypochonder. Als ik een pijntje voel zit ik al bij de dokter”, geeft de zanger toe. “Dus als ik zie dat Donny door zo’n scan gaat, houd ik wel telkens weer mijn hart vast. En hijzelf ook. Donny zegt dat ook heel eerlijk”, vervolgt hij. “Als hij weet dat hij over drie dagen weer zo’n scan heeft, slaapt hij slechter, voelt hij zich onrustig en is hij bang voor de uitslag”, aldus Dries.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.